now i really know who am i..

Lelaki yang terlalu biasa hinggakan hidup aku juga tersangat biasa. Menjadikan bicara sebagai satu elemen untuk memuntahkan kata. Meminati sesuatu yang ringkas dan kadang-kadang banyak menghabiskan masa bersendiri memikirkan dan terus mencari jalan siapa sebenarnya diri ini. Aku terlalu sukakan keindahan dan sangat obses dengan sesuatu yang unik. Sering menjadikan diri sebagai korban kerana mahu melihat yang lain tersenyum. Tersangat percaya pada takdir. Meskipun takdir itu ada yang indah dan ada yang gundah. Tapi ternyata takdir tidak pernah kejam pada seseorang. Terima aku seadanya seperti mana kalian mengenal aku di awal dulu..


.::bigboss90workshop

kalau la kita dapat baca hati setiap orang...if . instinct . expectation . hoping . believe . trust . friendship . lifecycle . dilemma . watsoever . mine . love.

Monday, November 9, 2015

Im back.

Percaya untuk sesuatu yang aku usahakan. Takkan aku kena tinggal apa aku dah mulakan. Life were never been easy But i have to workout my best. Buat apa aku nak buat. Once again, i'll never cant stop apa orang nak cakap. Tapi chill la. Aku kena sabar untuk apa aku buat. Untuk apa orang kutuk n hina aku Kerja aku Usaha aku Dan segala macam doa tak baik dia untuk aku. Mak dia cakap, sabarlah. Walaupun aku tak pernah cerita pada siapa pun apa aku kena. Aku still kena sabar untuk apa pun. All the best asrul. Moga doa kau sentiasa dipermudahkan. Amin..

No comments:

Post a Comment